BİLAL AYDIN - TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ

Silifke’nin Ovacık köyünde 27/08/1964 tarihinde dünyaya geldi. İlkokulu, Ovacık Köyü İlkokulu’nda, ortaokulu, Silifke Atatürk Ortaokulu’nda bitirdi. Lise  öğrenimini Silifke Ticaret Lisesi’nde yaptı. Liseden sonra  Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesini kazandı. Fakülteden 1989 yılında mezun oldu. Yeterlilik Sınavı kazanarak 30.05.1990 tarihinde Kars/ Selim Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği görevine atandı. Burada dört yıl çalıştıktan sonra kendi isteğiyle 1994 yılında Erdemli/ Kargıcak Ortaokulu Türkçe öğretmenliği görevine atandı. 1998 yılında Silifke Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna Türkçe öğretmeni olarak tayin edildi. 2004-2010 yılları arasında Silifke İmam-Hatip Lisesi’nde edebiyat öğretmeni olarak çalıştı. Halen Silifke Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.