Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: SAĞLIKLI GELECEK, BİZİMLE GELECEK Toplum kalkınmasında rol alabilecek nitelikli insan gücünün yetişmesine katkı sağlayan, toplum sağlığı hizmetlerine inanan sağlık elemanı yetiştirmek.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandırmak Ülke ve dünya gerçeklerine duyarlı, sosyal ve kültürel olarak donanımlı, ekonomik yönden özgür, araştırıcı ve üretici bölgesel, ulusal ihtiyaçlar temelinde toplumun yaşam kalitesinin yükselmesine yardımcı olacak bireyler yetiştirmektir. Sahada olağan ve olağan dışı durumlarda planlama,koordinasyon ve görevi ifa edebilecek nitelikte sağlık personeli yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: klima/ kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://silifkesml.meb.k12.tr

Adres - TOROS MAHALLESİ 276. SOKAK NO4 SİLİFKE/ MERSİN

Öğretim Şekli :tamgün

Yerleşim Yeri - Toros Mahallesi 276. Sokak No:4 Silifke Mersin

Adres - TOROS MAHALLESİ 276. SOKAK NO4 SİLİFKE/ MERSİN

Ulaşım Okulumuz Silifke ilçe merkezinde Karayolları binası arkasında hakim tepede bulunmaktadır